Löysin vihdoinkin asunnon. Tai oikeastaan löysin kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa, joista toinen oli aivan upea! Tai ei asunto niinkään, mutta näköalat. Asunto oli puoliksi meren päällä, asunnossa oli isot ikkunat merelle päin tietenkin, ja iso terassi. Jos totta puhutaan, en edes muista miltä asunto näytti sisältä, sillä näköalat oli aivan häikäisevät. Oli mun unelma-asuntoni. Sijainti vaan oli niin huono, että oli pakko ajatella järkevästi.

Tämä asunto jossa nyt asun, on ihan työpaikkani lähellä, pääsen kävelemään töistä kotiin alle puolessa tunnissa. Sijainti on kuitenkin vähän kiikun kaakun, sillä olen omasta mielestäni "liian kaukana" merestä ja Inglesin keskustasta. En kyllä ole vielä oikein tajunnut, missä päin kaupunkia olen, koska en ole ehtinyt/jaksanut käydä tutkimassa tätä aluetta. SIsutus tässä kämpässä eo nyt ole mikään ihanteellinen, mutta kun vähän heittää valkoista lakanaa sohvalle ja käväsee ikeassa ostamassa vähän kehyksiä jne, niin eiköhän tästä omannäköisensä saa. 



* Takapiha ;) *

 

Työt menee edelleenkin hyvin, olen tosi tyytyväinen työhön, ja mikä sen parempaa kuin lopettaa työt klo. 11.00 ja sinulla on koko päivä aikaa tehdä mitä haluat. Tänään menin pikkupäikkäreille töitten jälkeen ja oli tarkoitus mennä altaalle sen jälkeen, mutta päikkärit vähän venyi, joten auringonotto jäi tältä päivältä. Tänään annoin itselleni luvan laiskotella vielä, ja huomenna aamulenkki ja kuntosali kutsuukin taas. Viikon salitauon jälkeen on ihana päästä hikoilemaan taas. Tässä ihan vieressä on kuulemma todella hyvä kuntosali, menen katsastamaan sen huomenna. 

 

Eilen olin Gran Canarian "Finn-naisten" tapaamisessa yhdessä tämän saaren monista Suomi-ravintoloista, Kuparipannussa. Työkaverini pyysi minut mukaan, ja oli kyllä ihan mukava ilta vaikka pääosa naisista olikin 50+ vuotiaita. Löysin kuitenkin sillä reissulla ripsi- ja kynsihuoltopaikan, ja saan ehka lastenvahtikeikkojakin tuleivaisuudessa, joten ei ollut ihan turha reissu. Kävimme myös työkaverini kanssa pikaisesti Iskelmä baarissa. Ajattelin, että on mukava käydä vilkasemassa näitä paikkoja, kun kerran oli joku jonka kanssa mennä. Ei mulla yksin tule lähettyä kiertämään ravintoloita ja baareja. Olihan se ihan ok paikka, eipä siellä kyllä paljon porukkaa ollut, enkä usko siitä tulevan mitään kantakapakkaa mulle. 

 

Pesukone pyörii ja tarttis muutenkin siivota tätä kämppää hiukan, ei vaan millään jaksais.