Hola Hola!
 
Barcelonan ”El Prat” kentältä terveisiä! Eilinen Turku-Girona lento meni hyvin, ei ne Ryanairin lentokoneet mitään huonoja ole?!? henkilökunnasta en sanoisi kyllä samaa. Ihme sakkia, kuulutukset oli mitä sattui, välillä naurettiin mikkiin ja välillä keskusteltiin työkavereiden kanssa kesken kuulutuksen ja muutenkin toiminta oli erittäin laiskanoloista ja töykeää. Mitäpä tuosta, olen lomalla, en jaksa välittää!

 



Gironastaa Barcelonan bussiasemalle siirtyminen ei ollut mitään herkkua, tai ei siirtymisessä mitään vikaa, mutta se, että ensinnäkin pääsit bussiin sisään tuotti ongelmia. En ollut nimittäin ainut, joka siihen bussiin halusi!! Busseja oli toki monta, mutta eihän nämä espanjoolit mttään osaa järkätä järkevästi, joten meininki meni suunnilleen näin: Äkkiä matkalukku tavaraluukusta sisään, sen jälkeen vaikka väkisin bussinovesta sisään väkijoukon läpi, jollet tunkenut itseäsi väkisin bussiin, ja kaikki paikat oli mennyt, ei muutakin kaivamaan matkalaukku tavaraluukusta kaikkien muiden matkalaukkujen keskeltä, ja uus yritys seuraavaan bussiin! huhhuh

 




Taximatkalla bussiasemalta hotellille katselin ympärilleni (en siis ole ikinä käynyt Barcassa), ja totesin, että tämähän tuntuu ihan kodilta. Saman tien tuli ihanan lämmin olo sydämessä ja tuli melkein itku, kun tajusin, että onkohan tämä se mun paikkani?!? Onneksi mulla on tässä kuukausi aikaa mietiskellä ja punnita eri vaihtoehtoja, että mitä tältä elämältä haluaa.
 




Ikinä ei ole check-init ja turvatarkastukset sun muut mennyt näin sujuvasti kuin täällä Barcan kentällä. Ei yhtään jonoja missään,liput vaan tiskiin ja laukut läpivalastuksen läpi ja sen jälkeen vaan odottelemaan boardingia (joka muuten alkaa vartin päästä) .Neljän tunnin päästä ollaankin Tenerife Norte kentällä, josta sitten suunnistetaan bussilla vielä eteläpuolelle, ja sit eikun altaalle! Ihanaa päästä ”kotiin” moikkaamaan tuttuja ja kattelemaan ihania maisemia ja anuttimaan lämmöstä ja auringosta täysillä!


 
Eilen oli hemmottelupäivä ja myös ns. ”extreme makeover” –päivä. Aamulla oli ensin vuorossa ripsihuoltoja sen jälkeen kampaaja. Kampaajalla tukka vaihtoi rajusti väriä, blondita täysbrunetteen. Tuli taas todettua, että mun kannattaa vaan pysyä tässä brunessa! Toki vaihtelu virkistää aina,. Kynsihuolto mulla olikin jo perjantaina, ja Henna taikoi mulle ihanat lomakynnet. Kyllä nyt kelpaa lomailla!

BEFORE & AFTER



Elämä tuntuu välillä liiankin epäreilulta ja hankalalta, mutta on tässä elämässä myös ihania puolia! Just nyt en voisi olla tyytyväisempi elämääni!  Vielä kun tosiaan osaisi päättää, että missä se reissun jälkeen jatkuu,  Suomessa vai ulkomailla?!
 

*I see my path but I don't know where it leads. Not knowing where i'm going is what inspires me to travel it*