Huhheijjaa mikä päivä. Mihin jäi se "tule pari päivää ennen kuin työt alkaa, jotta saat rauhassa asettua". Aamulla lensin Lontoosta klo. 6.45 Teneriffan eteläkentälle, jossa olin joskus 12.00, sieltä huradin pikapikaa taxilla pohjoiskentälle, josta minulla lähti lento Gran Canarialle klo. 14.00. Gran Canarialla olin klo. 14.30 ja Las palmasista ajettiin suoraan kylään jossa työpaikkani sijaitsee. Siellä alettiinkin sitten hommiin, purettiin laatikoita ja laitettiin tavaroita paikoilleen enimmäkseen. Pomoni lähti takaisin Teneriffalle joskus viiden aikoihin, ja jäin työkavereideni kanssa vielä hommiin. Työt loppui joskus seitsemän aikoihin, ja tultiin Sunprime hotelliin, josta meille molemmille oli varattu huone. Asun tässä luultavasti maanantaihin asti, ja mielelläni asunkin, huone on isompi kuin itsemurhayksiöni Suomessa. Aamiainenkin kuuluu ja salillakin saa käydä, ja tietenkin uima-allas löytyy. Luksusta. 



 

Äsken kävimme syömässä kahden työkaverin kanssa eräässä italialaisessa ravintolassa. Nyt on kyllä täysinäinen, mutta tyytyväinen olo kun sai Lasagnea ja jälkiruokaakin päälle. 




 

Tänään oli todella mukava päivä, vaikka raskasta olikin herätä aamu neljältä ja mennä nyt vasta nukkumaan, mutta työkaverit vaikuttaa lupaavilta, ja taitaa tulla aika mukava talvisesonki. Olen höpöttänyt tosi paljon espanjaa tänään, ja olenkin  tyytyväinen, ettei kaikki työkaverini ole skandinaaveja, joten joudun oikeasti puhumaan espanjaa joka päivä. Eiköhän se siitä sitten pikkuhiljaa harjaannu. Positiivinen yllätys oli, että meillä onkin jopa kaksi vapaapäivää viikossa!  

 

Vähän olen sekaisin tästä kaupungista, en oikeen hahmoita missä kaikki sijaitsee tai edes näitä kaupunkeja. Olenko nyt maspalomasissa vai playa del inglesissä, vai onko ne kaksi periaatteessa sama asia?!?  Nyt kun vain saisi kämpän hankittua jostain läheltä kaikkea, niin pääsis vähän tutustumaankin ympäristöön. Aamulla ajattelinkin lähteä lenkille, kun työt alkaa vasta 8.00. Saas nähdä löydänkö hotellille takaisin lainkaan.