... Menet nukkumaan klo 2.30 ja laitat herätyksen klo 5.30 koska olet menossa salille treenaamaan viimeisen kerran Suomessa, ja sinun tarvitsee muutenkin siivota ja tehdä vielä vaikka mitä. Heräät aamulla, ihmettelet, että ompa pirteä olo, miten voi olla kun olet nukkunut maks. kaksi ttuntia. Katot ikkunasta ulos, huomaat että on valoisaa. Rukoilet, että nyt kun otat puhelimen käteesi ja katsot kelloa, se ei näytä niin paljoa että olet myöhästynyt lennolta. Eihän se näytä, mutta se näyttää 10.00, joten sinun pitää olla kentällä tunnin päästä. Etkä ole käynyt tulostamassa matkalippujakaan vielä. 

 

Lähdet kauhealla kiireellä töihin tulostamaan lippuja (toista lippua et saanut tulostettua) ja tulet kotiin sullomaan viimeiset tavarat matkalaukkuihin ja syöt äkkiä aamiaisen. Kiroilet itseksesi, kun et ehtinyt siivoamaan kämppää kunnolla, ja siivoamin jää siskollesi (sori, ei ollut tarkoitus) Soitat taxin, vedät oven kiinni perässäs viimeisen kerran, ja hyvästelet kotisi. 

 

Lentokentälle päästyäsi ilmoitat virkailijalle, että et saanut lippua tulostettua. Hän ilmoittaa sinulle. että joudt maksamaa 60 euroa, jotta hän kirjoittaa sinulle matkalipun manuaalisesti. Hän myös pyytää sinua laitamaan matkalaukkusi vaa'alle. Asetat laukut vaa'alle samalla rukoillen, että ei ole ylipainoa. Ensimmäisen laukun kohdalla vaaka näyttää 23 kiloa. Toista matkalaukkau asettaessasi, tiedät että ei toivoakaan. Toinen matkalaukku painaa 27 kiloa. Virkailija kertoo lisäkilojen maksavan 20 euroa/kilo, joten hinnaksi tulisi 200 euroa. Ei kiitos. Virkailija kertoo sinulla olevan 15 minuttiia aikaa purkaa laukut ja jättää pois jotakin. Avaat molemmat matkalaukut ja yrität miettiä, että mitäköhän näistä nyt jättäisi pois. Soitat kaverillesi ilmoittaaksesi, että hänen tarvitsee tulla hakemaan sinun jättämäsi tavarat klo. 18-19 välillä, tai ne heitetään roskiin. Ihana kaverisi sanoo, että tottakai hän hakee, ja lähettää ne postissa (kaikkien niiden muiden tavaroiden kanssa jotka eilen pakatessa eivät mahtuneet laukkuihin). 

 

Saat kuitenkin reilusti tavaraa otettua laukuista pois, ja menet uudelleen vaa'alle. Paino yhteensä 36 kiloa. Yksi vaivainen kilo vielä. Noh, protsku-pussi käsimatkatavaroihin ni se onkin siinä. Seuraavaksi virkailija ilmoittaa, että oikeastaan painot pitäisi jakautua niin, että toisessa laukussa 15 kiloa ja toisessa 20, MUTTA hän tekee poikkeuksen tällä kertaa. Ihana virkailija! Maksat 60 euroa lipusta ja marssit priority boarding (ihana keksintö!) jonosta suoraan koneeseen. Olet varannut istumapaikan koneen ensimmäisestä rivistä, istahdat alas ja huokaiset helpoituksesta.


Uusi elämäsi alkaa tästä, hei hei Turku, hei hei stressi!
Olet onnellisempi kuin koskaan.