Matkakuume alkaa vihjailemaan olemassaolostaan aikalailla jo! Työmotivaatiot ihan nollissa, jonka takia annoinkin tänpäiväisen ja huomisen aamuvuoron pois. Seuraava työvuoro on siis vasta perjantai yönä, ja yhteensä työtunteja on jäljellä max. 24! justhan työvuoroja oli 24 jäljellä! 

Voisin selventää tätä reissukuviotani vähän teillekkin. Eli ensi maanantaina lennän illalla Barcaan, jossa olen yötä hotellissa. Seuraavama aamuna lennän Teneriffalle moikkaamaan kavereitani. Kahden viikon päästä maanantaina lennän takaisin Barcaan, jossa äitini ja kummitätitni minua jo odottavatkin, ja sieltä lennämme muistaakseni san Sebastianiin (olen ihan pihalla näistä kuvioista, äiti tietää onneksi minne ollaan menossa) ja sieltä ilmeisesti taxilla Ranskan puolelle, josta aloitamme "Camino de Santiago"n, eli vaellamme kohti Santiago De compostelaa. Tavoitteena olisi vaeltaa 300 km kahdessa viikossa. Ihan Santiago de compostelaan asti emme pääse, sinne olisi vielä tuplamatka muistaakseni. Vaellusta voi sitten jatkaa esim seuraavana vuonna, jos ekalla kerralla tykästyi. Äiti on käynyt nyt useampana kesänä vaeltamassa, ja yrittänyt joka kerta saada minut mukaansa. Vihdoinkin suostuin lähtemään, ja odotan kyllä kovasti reissua! Maisemat ovat kuulemma aivan mahtavat ja tapaa mukavia ihmisiä joka puolelta maailmaa. Alunperin camino de Santiago on ollut uskonnollinen juttu, mutta nykyään myös tällaisen ei uskovaiset kuten me,  käy myös vaeltelemassa. Uskon kyllä, että tekee ihan hyvää tyhjentää pää kaikesta stressistä ja olla ihan yksin omien ajatustensa kanssa, laittaa vain jalkaa toisen eteen. 




Kävin tänään ostoksilla Teneriffan reissua varten. Ei hyvä idea! Tuloksena 16 suklaalevyä (en osannut päättää mitä makua haluan + muutama levy oli tytöille), Neljä fanipala - pussia (taas sama juttu, liikaa hyviä makuja!), useampi suklaapatukka ja pari snöre - pussia. Tässä ei ollut edes vielä irtokarkkeja, jotka menen ostamaan maanantaina... Voin kertoa, että vatsa kittää varmaankin tiistaina! 

Raulita on ollut mun luona hoidossa pari päivää, mennään nyt hänen kanssa päikkäreille nauttimaan vapaapäivästä! Aamuutreenit treenattu, aamulenkki kävelty, kaupassa käyty. Illalla vielä spinniin ja sen jälkeen vienkin Ralen takaisin äipän luokse ja menen kattomaan Even uutta hauvavauvaa.  

Rale mussukka <3



*The world is a book and those who don't travel read only one page*