Tähän luksushotellissa asumiseen voisi tottua! Siivooja käy joka päivä petaamassa sängyn ja tiskaamassa, ei paha! Ei vaiskaan, tänään olen menossa katsomaan yhtä asuntoa lähempänä rantaa ja keskustaa. Löysin sen netistä, eikä se nyt ole mikään hulppea, keittiökin näytti ainakin kuvissa aivan kamalalta, mutta eipä tuolla niin väliä, ainut mikä mulle merkitsee on ettei kämppä kuhise torakoita (lue: yksikin torakka on liikaa), eikä ovi näytä siltä, että kun vähän tönäisee niin pääsee ilman avaimia sisään. 




Täällä on muutenkin alkanut hyvin kaikki, töissä olin tosiaan sillon ekana päivänä heti, kuten myös torstaina. Eilinen ja tämä päivä on ollut vapaapäiviä, ja olenkin maannut auringossa ja kierrellyt kaupunkia. Kyllä sitä ihmeen hyvin oppii kulkemaan täällä, kun joka aamu ja ilta käy tunnin kävelyllä eri suuntiin. Nyt olen jo löytänyt helkkarin monta suomibaaria (täällä taitaa oikeasti käydä aika paljon suomalaisia talvisin, kun nyt jo olen löytäny "kuparipannun" "iskelmä-baarin" "pikkukuppilan" "mummolan" "a la mummon".), muita rafloja, shoppailu-paikkoja jne. Taivas meni äsken ihan mustaan pilveen, joten näin parhaaksi lähteä pois auringosta. Tästä vois pian kipitellä salille (hotellin kuntosali ei ole mikään maailman tasokkain, mutta kyllä siellä tän viikon treenit vetää läpi) ja sen jälkeen lähden metsästämään itselleni työvaatteet jostakin ja vois katsoa jos jotain muutakin kivaa tarttuis mukaan. Sen jälkeen tosiaan katsomaan sitä asuntoa. Pitäkää peukkuja, että se olis edes jotenkuten asuttavan oloinen! 

 

Tänään on 13.10, eli meidän iskä olisi täyttänyt tänään 50 vuotta, ja hän olisi nyt Kuubassa löhöilemässä. Toisin kävi. Hyvää syntymäpäivää iskä <3